Qinghai Baoheng Ultra-low energy consumption office building, China

  • Tipologia costruzione:
  • Edifici per uffici
Schermo intero Chiudi

Qinghai Baoheng Ultra-low energy consumption Office building project consists of a total of 5 floors and a frame structure system surrounded by sandwich wall panels.

The sandwich wall of the project covers an area of 3000 square meters, with 100mm inner page wall panels, 60mm outer leaf wall panels and 190mm insulation layer thickness. The sandwich wall connectors of the external wall are PDM240 connectors of Pecker products. 

Qinghai Baoheng Green Building Industry Co., Ltd. is responsible for the production and Hebei Jianyan Architectural Design Co., Ltd. is responsible for the design.

Informazioni sul progetto

Strutturista:
河北建研建筑设计有限公司,Hebei Jianyan Architectural Design Co.LTD
Prefabbricatore:
青海宝恒绿色建筑产业股份有限公司,Qinghai Baoheng Green Building Industry Co.,LTD
Anno della fornitura:
2018

Soluzione fornita

Contattaci

葛进

葛进

Tel. +86 186 6263 2067
gavin.ge@peikko.com