Carrefour Valentin Besançon Shopping Centre, Ecole Valentin/Besançon, France

  • Tipologia costruzione:
  • Parcheggi
  • Edifici commerciali
Schermo intero Chiudi

The Carrefour shopping centre is expanding its retail and hypermarket areas.

A car park built as an extension on the roof of the existing Carrefour Shopping Centre with spaces for 250 vehicles.

Extensive use of HPKM® and HPM® systems made it possible for no support to be used along the highway. Several posts were connected to beams via HPKM® and again no shoring was required.

Informazioni sul progetto

Dimensioni del progetto:
2,600 m2
Investitore:
Carrefour
Impresa di costruzioni:
BREUIL CONSTRUCTION
Strutturista:
BEG Ingenierie
Anno della fornitura:
2019
Fine lavori:
2020

Soluzione fornita

Contattaci

Romain Cressens

Romain Cressens

Mob. +33 (0)7 79 98 31 06
romain.cressens@peikko.com